luni, 24 august 2009

Dezamagire pe Valea Vaserului

Cu timp in urma publicasem pe blog cateva imagini cu mocanita. Ca orice roman care doreste sa-si cunoasca tara, am asteptat cu nerabdare aceasta excursie. Totul a pornit cu stangul inca de la casa de bilete cand am constatat ca acestea se elibereaza fara loc si cine e mai iute de picior prinde, cine, nu..NU! Unii turisti erau veniti chiar cu 2h inainte de ora de plecare a trenului din gara Viseul de Sus.Pentru ca imi doream atat de mult aceasta excursie am asteptat ziua in care traseul este mai lung (cca 21km).Nu as vrea sa comentez mai mult pentru a nu influenta negativ publicul cititor, ci as vrea sa va prezint cateva fotografii sugestive care exprima nu numai dezamagirea mea ci si a altor turisti pacaliti...cu multe asteptari.



Pentru a venit in sprijinul celor ce vor viziona aceste imagini, trebuie sa precizez faptul ca la capatul traseului, circa 150 persoane (cat timp trenul a stationat-1h) au cautat cu disperare o toaleta ecologica, pardon (in natura) la ramura bradului. Va inchipuiti ca era o densitate mare pe metru patrat, de aceea era nevoie sa parcurgi chiar si un km de-alungul liniei pentru a gasi un astfel de loc mult dorit, pentru ca intoarcere in Viseul de Sus dureaza aproximativ 3 ore. Noroc ca merge la vale...


Multumim firmei romano -elvetiene pentru amabilitatea de a amenaja ad-hoc un punct de vanzare cu mici si bere. Spre dezamagirea lor vanzarile nu au fost pe masura asteptarilor. Ce alege omul in momente de criza...micul, berea..sau tufisul???

...nu cred ca este nevoie sa ai prea multe notiuni de analiza non verbala...fotografiile spun TOTUL!!!
Va urma...

Niciun comentariu:


free counters